Αποκάλυψη από την Πολωνία για τον Νορβηγό winger: «Θέλει τον Βέλντε ο Ολυμπιακός» (vids)

Αποκάλυψη από την Πολωνία για τον Νορβηγό winger: «Θέλει τον Βέλντε ο Ολυμπιακός» (vids)

Ο αρτίστας της Λεχ Πόζναν, Κρίστοφερ Βέλντε στο σημάδι του Ολυμπιακού. Τι λένε στην Πολωνία

Ένα πολύ ενδιαφέρον μεταγραφικό σενάριο στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Το ενδιαφέρον για τον 25χρονο Νορβηγό winger, Κρίστοφερ Βέλντε της Λεχ Πόζναν.

Αέρινος. Ο πολυτιμότερος του πρωταθλήματος της Πολωνίας για το 2024. Με 13 γκολ, 5 ασίστ και πολλά highlights μέσα από τις εμπνεύσεις του. Για αυτόν τον ποδοσφαιριστή λένε εδώ και λίγη ώρα τα ΜΜΕ της Πολωνίας ότι κινούνται οι Ερυθρόλευκοι του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ότι παρακολουθούν την περίπτωσή του δείχνοντας «ζεστό ενδιαφέρον».

Και είναι αλήθεια πως η αναζήτηση αυτή «ταιριάζει» στις βασικές γραμμές ενός άλλου ρεπορτάζ που ήθελε τον Μεντιλίμπαρ να ζητά την προσθήκη ενός αριστερού winger στην μεσο-επιθετική γραμμή των ερυθρόλευκων: Θέλει Φορτούνη, Ποντένσε, Μασούρα, Ζέλσον Μαρτίνς και έναν ακόμη ο Βάσκος τεχνικός. Κατά προτίμηση κάποιον που θα ξεκινά από αριστερά. Άρα λοιπόν ο Βέλντε σε αυτό ταιριάζει.

Στα υπόλοιπα; «Όπως μπορέσαμε να μάθουμε ένας από τους συλλόγους που εξετάζουν την απόκτηση του Βέλντε είναι ο Ολυμπιακός. Ο Νορβηγός αποκτήθηκε τον Γενάρη του 2022 και από τότε έπαιξε σε 97 παιχνίδι πετυχαίνοντας 29 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ. Είναι πολύ πιθανή πλέον η αποχώρησή του» γράφει η gloswielkopolski.

Το σχετικό tweet:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ