O Γιώργος Μασούρας έβαλε πλώρη για το ιστορικό  Τop-3 του Ολυμπιακού: Ποιους περνάει, που μπορεί να φτάσει (vid)

O Γιώργος Μασούρας έβαλε πλώρη για το ιστορικό Τop-3 του Ολυμπιακού: Ποιους περνάει, που μπορεί να φτάσει (vid)

O Γιώργος Μασούρας υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό μέχρι το 2027 - Ποιους μπορεί να περάσει άμεσα σε συμμετοχές ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και μέχρι που μπορεί να φτάσει

Ο Γιώργος Μασούρας έριξε… άγκυρα στο λιμάνι της καρδιάς του, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος άσος θα αγωνίζεται, έτσι, με τα ερυθρόλευκα μέχρι το 2027 και πλέον βάζει πλώρη για ρεκόρ συμμετοχών, αφού στο εγγύς μέλλον ετοιμάζεται να ξεπεράσει θρυλικές μορφές των Πειραιωτών.

Ο Μασούρας αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από το 2019 και έκτοτε έχει καταγράψει 262 συμμετοχές (56 γκολ, 32 ασίστ), είναι ήδη στο top-12 της ιστορίας των ερυθρόλευκων σε ότι αφορά σε εκείνους με τις περισσότερες συμμετοχές στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από το Μεξικό για Πινέδα: «Συμφώνησε με τη Μοντερέι, ενημέρωσε και τον Αλμέιδα…»

Ποιους μπορεί να περάσει άμεσα

Ο 43 φορές διεθνής άσος από τη νέα σεζόν θα έχει την ευκαιρία  να προσπεράσει τον Αντώνη Νικοπολίδη (264), τον Γρηγόρη Γεωργάτο (273), τον Στέλιο Γιαννακόπουλο (276), τον Βασίλη Καραπιάλη (279) και τον Γιώργο Αμανατίδη (284), ενώ στο πιο μακρινό μέλλον μπορεί να αφήσει πίσω του στη σχετική λίστα τους Δημήτρη Μαυρογενίδη (304) και Αλέκο Αλεξανδρή (333).

Αναλογικά με το τι έκανε τις προηγούμενες σεζόν, αυτό είναι ένα υπαρκτό σενάριο αφού τη περασμένη σεζόν, ο Μασούρας αγωνίστηκε σε 52 παιχνίδια, ενώ τις προηγούμενες δύο σεζόν (2021-2022, 2022-2023) κατέγραψε 46 συμμετοχές.

Που μπορεί να φτάσει

Ο Μασούρας είναι από τους πιο παλιούς στο ερυθρόλευκο ρόστερ, ενώ και αυτά τα 4,5 χρόνια στον Ολυμπιακό είναι βασικό στέλεχος των επιτυχιών, πανηγυρίζοντας μέχρι τώρα 3 Πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και φυσικά το Conference League τον περασμένο Μάιο.

Με αυτά τα δεδομένα, ο 30χρονος μεσοεπιθετικός μπορεί να φτάσει στο Τop-3 των ερυθρόλευκων με τις περισσότερες συμμετοχές, αφού στη τρίτη θέση βρίσκεται ο Γιώργος Ανατολάκης με 364. Για να συμβεί αυτό,ωστόσο πρέπει να ξεπεράσει το Νο4 της σχετικής λίστας, που επίσης είναι ένα ενεργό μέλος του ρόστερ. Αυτός δεν είναι άλλος από τον αρχηγό, Κώστα Φορτούνη που έχει 343.

Για την ώρα, φαντάζει ακατόρθωτο να φτάσει στη πρώτη δυάδα, στην οποία βρίσκονται οι Κυριάκος Καραταίδης (446) και Πρέκτραγκ Τζόρτζεβιτς (493).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ