«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Ντερμίρσπορ για Γιουσούφ Σαρί – Ενδιαφέρον και από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ»

«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού-Ντερμίρσπορ για Γιουσούφ Σαρί – Ενδιαφέρον και από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ»

Ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου τονίζει πως Ολυμπιακός και Ντερμίρσπορ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Γιουσούφ Σαρί στους «ερυθρόλευκους» - Ενδιαφέρον και από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Το όνομα του 25χρονου εξτρέμ Γιουσούφ Σαρί φέρνει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου.

Ο έγκυρος Τούρκος δημοσιογράφος τονίζει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του μέσω «Χ» ότι ερυθρόλευκοι και Ντερμίρσπορ έχουν μπει ήδη σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του παίκτη, αλλά προσθέτει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Σκάνδαλο στο Euro: Χέρι του Σάκα πριν από το πέναλτι υπέρ της Αγγλίας! (vid+pic)

«Επίσημες διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Γιουσούφ Σαρί ξεκίνησαν η Αντάνα Ντεμίρσπορ και ο Ολυμπιακός», γράφει συγκεκριμένα και σε άλλη ανάρτηση προσθέτει: «Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ επίσης ενδιαφέρονται»!


Ο Σαρί ολοκλήρωσε τη σεζόν με 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό πέντε γκολ και 10 ασίστ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Μαρσέιγ, Κλερμόν, Ρίζερσπορ και Τράμπζονσπορ. Έχει τέσσερις συμμετοχές με την εθνική Τουρκίας, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 5.500.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η τουρκική ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ πριν λίγες μέρες προχώρησε στην αποδέσμευση 25 ποδοσφαιριστών της, μεταξύ των οποίων και τον Πάπε Αμπού Σισέ.

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ