Δημοσίευμα από την Τουρκία: «Πρόταση της Τράμπζονσπορ σε Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Κααμπί»

Δημοσίευμα από την Τουρκία: «Πρόταση της Τράμπζονσπορ σε Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Κααμπί»

Ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρει ότι η Τράμπζονσπορ έχει καταθέσει μεγάλες προτάσεις σε Κώστα Φορτούνη, Γιώργο Μασούρα και Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Δημοσίευμα τουρκικού Μέσου αναφέρει ότι η Τράμπζονσπορ επιθυμεί την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, η «Takagazete» αναφέρει πως ο σύλλογος της Τραπεζούντας έχει καταθέσει μεγάλες προτάσεις στους Κώστα Φορτούνη, Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Γιώργο Μασούρα, προκειμένου να τους κάνει δικούς της εν όψει της νέας χρονιάς.

Διαβάστε επίσης: Tο νέο σήμα του Ολυμπιακού στις προπονητικές εμφανίσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων (pics)

Το εν λόγω ρεπορτάζ τονίζει πως η Τράμπζονσπορ φέρεται να προσφέρει συνολικά 10 εκατομμύρια ευρώ στους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού. Για τον Μασούρα, η ομάδα της Τραπεζούντας προσφέρει τριετές συμβόλαιο, ενώ στην περίπτωση του Μαροκινού επιθετικού έχει ρίξει στο τραπέζι μία πρόταση της τάξης των 3 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Για τον Ελ Κααμπί, μάλιστα, οι Τούρκοι αναφέρουν τα εξής: «Είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για επέκταση του συμβολαίου του με πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο, αλλά η Τράμπζονσπορ είναι έτοιμη να του κάνει πρόταση και να ξεπεράσει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ