Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μάντζιος (pics)

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Μάντζιος (pics)

Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το σημερινό (10/7) πρόγραμμα εκγύμνασης των παικτών του Άρη, με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει έμφαση στη φυσική κατάσταση, αλλά και στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και της ανάπτυξης του παιχνιδιού.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Άρη, που διεξάγεται στην Πτολεμαϊδα, συνεχίστηκε σήμερα (10/7) με δυο προπονήσεις.
Ο Άκης Μάντζιος ανέβασε ρυθμούς, ενώ στο πρωινό πρόγραμμα εκγύμνασης έδωσε έμφαση στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ενώ στο απογευματινό, στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:
«Διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.
Στο πλαίσιο του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας, που συνεχίζεται στην Πτολεμαΐδα, το πρωί της Τετάρτης το πρόγραμμα ξεκίνησε με ενεργοποίηση, συνεχίστηκε με ασκήσεις συναρμογής και δύναμης και ολοκληρώθηκε με τρέξιμο διαλειμματικής μορφής, ενώ η απογευματινή προπόνηση ξεκίνησε με ενεργοποίηση και συνεχίστηκε με ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών, passing game και παιχνίδι επιθετικής ανάπτυξης.
Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα (για το πρωί υπάρχει πρόγραμμα για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ