Ο Γιόβετιτς είπε «αντίο» στον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι…»

Ο Γιόβετιτς είπε «αντίο» στον Ολυμπιακό: «Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι…»

Ο Στέφαν Γιόβετιτς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, με τον Μαυροβούνιο επιθετικό να εκφράζει μέσα από τα social media την ευγνωμοσύνη του στους ερυθρόλευκους

Ο Στέφαν Γιόβετιτς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό στον οποίο αγωνίστηκε τη περασμένη σεζόν.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός με μια ανάρτησή του στο instagram, δήλωσε ευγνώμων για την χρονιά του στους Πεςιραιώτες και ευχαρίστησε ολόκληρο τον «ερυθρόλευκο» Οργανισμό. Θυμίζουμε, ότι ο Γιόβετιτς αγωνίστηκε 34 φορές με την φανέλα του Ολυμπιακού, όπου σημείωσε 8 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ, βοηθώντας κι αυτός στη κατάκτηση του Europa Conference League.

Διαβάστε επίσης: Ο Βασίλης Σπανούλης δεν μπορούσε να πει όχι

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Oι αποχαιρετισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι αλλά είναι πολύ πιο εύκολοι όταν γράφεις ιστορία πριν φύγεις. Ήταν ένα εκπληκτικό ταξίδι! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτή την επιτυχία! O Πρόεδρος Μαρινάκης, Αντόνιο Κορδόν, Χοσέ Ιγνάσιο και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, οι άνθρωποι που με έφεραν στον Ολυμπιακό. Οι συμπαίκτες μου, τα λιοντάρια μου, απλά ξέρουμε μέσα στα αποδυτήρια τι περάσαμε για να κερδίσουμε αυτό το τρόπαιο!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του, προπονητές φυσικής κατάστασης, ιατρικό προσωπικό, διατροφολόγος, σεφ και kit men! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον 12ο παίκτη μας όλη τη σεζόν, τους απίστευτους οπαδούς μας. Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα αλλά η ατμόσφαιρα που φτιάχνετε είναι μοναδική!».

Δείτε την ανάρτηση του Γιόβετιτς:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ