Ο Σίλβα και η αλλαγή στάσης του Άρη

Ο Σίλβα και η αλλαγή στάσης του Άρη

Ο Αργεντινός μπακ της Χετάφε δεν έχει απαντήσει, ακόμα, στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι κιτρινόμαυροι, που έχουν ξεκινήσει τις επαφές και με άλλους παίκτες, προκειμένου να καλύψουν το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο Γιόναθαν Σίλβα αποτελούσε την πρώτη επιλογή των ανθρώπων του Άρη, σε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής της ομάδας τους. O Αργεντινός αριστερός μπακ της Χετάφε, όμως, δεν έχει απαντήσει στην πρόταση, για τριετές συμβόλαιο, που του έχουν καταθέσει οι κιτρινόμαυροι, που έχουν αρχίσει τις επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Χετάφε δεν προβάλει καμία οικονομική αξίωση, καθώς θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Αργεντίνου. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης, όμως, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα τον Σίλβα και έχουν αρχίσει, ήδη, τις συζητήσεις με άλλους παίκτες, τους οποίους είχαν ξεχωρίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Μέσα στις επόμενες μέρες, μάλιστα, δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, εκτός και αν ο Σίλβα επιλέξει, τελικά, να απαντήσει άμεσα. Ακόμα, εκτός από αριστερό μπακ, ο Άρης βρίσκεται στην αναζήτηση και παίκτη που θα καλύψει την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ