Πρόβλημα με Οζντόεφ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Ντεσπόντοφ για τον ΠΑΟΚ

Πρόβλημα με Οζντόεφ: Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Ντεσπόντοφ για τον ΠΑΟΚ

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ υπέστη διάστρεμμα και έμεινε εκτός προπόνησης, την ώρα που ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την Γκενκ την Τετάρτη (10/07, 19:00, Novasports 2).

Ο Ρώσος υπέστη διάστρεμμα και ξεκίνησε θεραπείες, την ώρα που ο Κίριλ Ντεσπόντοφ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Διαβάστε επίσης: O Μίχαϊλιουκ δεν έχει βρει ακόμη ομάδα στο ΝΒΑ και ο Ολυμπιακός τον διατηρεί στο μπλοκάκι του…

«Οι μέρες περνούν στην Ολλανδία, η δουλειά συνεχίζεται. Την Τρίτη (09.07) η μέρα περιελάμβανε δουλειά ενόψει της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Γκενκ.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και στη συνέχεια η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ και δούλεψε εναλλάξ στις στατικές φάσεις και στο κομμάτι της τακτικής, ενώ στο φινάλε διεξήχθη κι οικογενειακό διπλό.

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Δευτέρας (08.07) κι έμεινε εκτός προγράμματος. Ο Ρώσος μέσος υποβλήθηκε σε θεραπεία και θα μείνει εκτός του επικείμενου φιλικού με τους Βέλγους, αντίθετα με τον Κίριλ Ντεσπόντοφ , που συμμετείχε στην προπόνηση κι έδειξε πως ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Την Τετάρτη (10.07) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στις 19:00, ώρα Ελλάδας, την Γκενκ στο Χορστ, σε ένα φιλικό δύο ημιχρόνων, που θα διαρκέσουν 60 λεπτά το καθένα», αναφέρει το ενημερωτικό μήνυμα του Δικεφάλου του Βορρά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ