«Η Άουγκσμπουργκ πιέζει για Γιαννούλη, που έχει προτάσεις από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

«Η Άουγκσμπουργκ πιέζει για Γιαννούλη, που έχει προτάσεις από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»

Δημοσιογράφος από την Γερμανία αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Άουγκσμπουργκ για τον Δημήτρη Γιαννούλη, ενώ παράλληλα κάνει λόγο και για προτάσεις από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Αποκάλυψη για το μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη έγινε από δημοσιογράφο του γερμανικού «Sky Sports».

Συγκεκριμένα, ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ αναφέρει πως η Άουγκσμπουργκ «πιέζει» για την υπογραφή του ελεύθερου Δημήτρη Γιαννούλη, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει προτάσεις από τρείς ελληνικές ομάδες.

Διαβάστε επίσης: O Μίχαϊλιουκ δεν έχει βρει ακόμη ομάδα στο ΝΒΑ και ο Ολυμπιακός τον διατηρεί στο μπλοκάκι του…

Ο Γερμανός δημοσιογράφος κάνει λόγο για «μεγάλες προτάσεις από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό» στον Έλληνα αμυντικό, που βρίσκεται στο στόχαστρο του γερμανικού συλλόγου.

«Εξακολουθεί να πιέζει να υπογράψει τον Γιαννούλη ως ελεύθερο η Άουγκσμπουργκ! Ο 28χρονος αριστερός μπακ είναι ακόμα ανοιχτός για να ενταχθεί στην ομάδα καθώς θέλει να παίξει στην Bundesliga. Όμως τρεις σύλλογοι από την Ελλάδα προσπαθούν να «παρέμβουν» στη συμφωνία με μεγάλες επίσημες προσφορές στον παίκτη: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Καμία τελική απόφαση ακόμα. Χωρίς συμφωνίες. Η απόφαση όμως αναμένεται σύντομα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Χ (πρώην Twitter).

Μάλιστα ο ίδιος ρεπόρτερ είχε αποκαλύψει πριν από περίπου 20 μέρες πως η Άουγκσμπουργκ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του διεθνή Έλληνα αριστερού μπακ, ο οποίος θέλει να συνεχίσει στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Πλέτενμπεργγκ οι δύο πλευρές βρίσκονταν τότε σε συζητήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ