Ψάχνεται για το «μπαμ» με Μάρκος Αλόνσο ο Παναθηναϊκός

Ψάχνεται για το «μπαμ» με Μάρκος Αλόνσο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει να κάνει το κόλπο «grosso» με την απόκτηση του Μάρκος Αλόνσο...

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει μία μεταγραφή που θα κάνει «θόρυβο» στο αριστερό άκρο της άμυνάς του και σύμφωνα με πληροφορίες, κυνηγάει την υπέρβαση με τον Μάρκος Αλόνσο.

Ο 33χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός (έχει αγωνιστεί κι ως στόπερ στο παρελθόν) έχει μείνει απ’ τις αρχές του μήνα ελεύθερος απ’ την Μπαρτσελόνα, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» ψάχνουν όλες τις παραμέτρους της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης: O Μίχαϊλιουκ δεν έχει βρει ακόμη ομάδα στο ΝΒΑ και ο Ολυμπιακός τον διατηρεί στο μπλοκάκι του…

Με μακρά θητεία στα γήπεδα της Ισπανίας, της Αγγλίας και της Ιταλίας, ο Αλόνσο μετά την αποχώρησή του απ’ την Μπαρτσελόνα, «ψάχτηκε» για να επιστρέψει στην Ιταλία, ωστόσο, η Ίντερ που έδειξε ενδιαφέρον, δεν θέλησε να κάνει την επόμενη κίνησή της.

Δεν είναι περίπτωση, διότι το κασέ του παραμένει πολύ υψηλό, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως από τον Παναθηναϊκό έχουν μεταφέρει προς την πλευρά του πως είναι διατεθειμένοι να του καταθέσουν μία πολύ μεγάλη πρόταση για διετές συμβόλαιο και πολύ υψηλά μπόνους στόχων.

Σαφώς και οι «πράσινοι» κυνηγούν μία υπέρβαση, εντούτοις δουλεύουν με υπομονή την συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και λίγες μέρες κι έχουν διάθεση να κυνηγήσουν την υπογραφή του Αλόνσο με όλες τις δυνάμεις τους.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ