Κόλπο με Λαμέλα η ΑΕΚ: «Απαντάει σε 48 ώρες» λένε στην Αργεντινή (vids)

Η ΑΕΚ ψάχνει το… κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Έρικ Λαμέλα που έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη

Μεταγραφικός οργασμός για την ΑΕΚ. Και ενώ πριν λίγο η ομάδα του Μάριου Ηλιόπουλου ανακοίνωσε την απόκτηση του Θωμά Στρακόσια ένα ρεπορτάζ από την Αργεντινή ανάβει… φωτιές στους οπαδούς των Κιτρινόμαυρων. Ο λόγος; Έρικ Λαμέλα με όνομα και επώνυμο.

Με βάση το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 32χρονου βιρτουόζου που έμεινε ελεύθερος από την Σεβίλλη. Όπως αναφέρεται, η πρόταση των «κιτρινόμαυρων» είναι για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, ενώ ο παίκτης αναμένεται να δώσει την οριστική του απάντηση μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι Λαμέλα είναι πιθανό να σμίξει ξανά με τον «Τούκου» Περέιρα, ο οποίος έχει δώσει ήδη τα χέρια με την ΑΕΚ, μιας και ήταν συμπαίκτες στη Ρίβερ Πλέιτ. Ο Λαμέλα έπαιξε στη Ρόμα (2011-13), την Τότεναμ (2013-21), τη Σεβίλλη (2021-24) ξεπερνώντας τις 400 συμμετοχές σε αυτά τα τρία κορυφαία κλαμπ.

Παράλληλα έχει 25 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Αργεντινής. Σαφώς οι καλύτερες μέρες της καριέρας του ανήκουν στο παρελθόν. Ο Ματίας Αλμέιδα όμως φαίνεται πως εκτιμά ότι μπορεί ακόμη να του σώσει πράγματα εξ ου και καιρό τώρα το όνομα του συζητιέται για την ΑΕΚ. Αν όντως τώρα υπάρχει και επίσημη πρόταση; Θα φανεί στα επόμενα 24ωρα.

Δείτε το post

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από