ΑΕΚ: Η «πρώτη» των διεθνών στην Ολλανδία – Την Τρίτη (9/7) ενσωματώνεται και ο Κάλενς

Οι διεθνείς της ΑΕΚ ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή στην Ολλανδία και πραγματοποίησαν τη πρώτη τους προπόνηση - «Απρόοπτο» με Κάλενς που άλλαξε πτήση και θα φτάσει στο Μπουργκ Χάαμστεντ τη Τρίτη

Με περισσότερα πρόσωπα διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμστεντ. Οι διεθνείς Ντομαγκόι Βίντα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Νταμιάν Σιμάνσκι επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις που είχαν με τις εθνικές τους ομάδες στο EURO 2024 και έδωσαν το «παρών» στην Ολλανδία για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Ένωσης.

Μάλιστα, οι τρεις διεθνείς συμμετείχαν κανονικά στην απογευματινή προπόνηση, τόσο στο πρόγραμμα των «κιτρινόμαυρων» στο γυμναστήριο, όσο και στο γήπεδο, μπαίνοντας στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Πουλόπουλος: Η ορφάνια στα 5, τα φτωχικά μεροκάματα, οι σπουδαίες ερμηνείες και το τέλος στην εντατική

Από εκεί και πέρα με μια ημέρα καθυστέρηση θα φτάσει τελικά στην Ολλανδία ο Αλεξάντερ Κάλενς. Ο Περουβιανός κεντρικός αμυντικός που ανήκει πλέον εξ ολοκλήρου στην Ένωση, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με την πτήση του με αποτέλεσμα η άφιξη του στο Μπουργκ Χάαμστεντ να παίρνει παράταση μιας ημέρας.

Δείτε την πρώτη προπόνηση των διεθνών μέσα από τη κάμερα του ΑEK TV:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από