Άρης: Κοντά στη Λέουβεν ο Βερστράτε

Ο 30χρονος χαφ έχει συμφωνήσει, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, με την ομάδα της πατρίδας του και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του από τον Άρη.

Ο Μπίργκερ Βερστράτε αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες στη Λέουβεν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο. Ο έμπειρος χαφ έχει συμβόλαιο με τον Άρη έως και τον Ιούνιο του 2025, όμως, για προσωπικούς λόγους θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη στην Πτολεμαΐδα, όπου και διεξάγεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: 16 χρόνια πριν: Ποιοι έπαιζαν και τι έκανε η Ελλάδα τελευταία φορά που πήγε σε Ολυμπιακούς Αγώνες (vids)

Ο Βέλγος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, με τη Λέουβεν, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τους ανθρώπους του Άρη, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μετακίνηση του Βερστράτε στην βελγική ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από