Άρης: Κοντά στη Λέουβεν ο Βερστράτε

Άρης: Κοντά στη Λέουβεν ο Βερστράτε

Ο 30χρονος χαφ έχει συμφωνήσει, σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, με την ομάδα της πατρίδας του και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του από τον Άρη.

Ο Μπίργκερ Βερστράτε αναμένεται να υπογράψει μέσα στις επόμενες μέρες στη Λέουβεν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο. Ο έμπειρος χαφ έχει συμβόλαιο με τον Άρη έως και τον Ιούνιο του 2025, όμως, για προσωπικούς λόγους θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο ποδοσφαιριστής, μάλιστα, δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Άρη στην Πτολεμαΐδα, όπου και διεξάγεται το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: 16 χρόνια πριν: Ποιοι έπαιζαν και τι έκανε η Ελλάδα τελευταία φορά που πήγε σε Ολυμπιακούς Αγώνες (vids)

Ο Βέλγος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, με τη Λέουβεν, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τους ανθρώπους του Άρη, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι ότι μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η μετακίνηση του Βερστράτε στην βελγική ομάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ