«Levantate Matias»: «Προανήγγειλε» τις επόμενες μεταγραφές της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος (pic)

Σε ανάρτηση με μεταγραφικό περιεχόμενο προχώρησε ο ξάδερφος του Μάριου Ηλιόπουλου, Αντώνης Ηλιόπουλος, προαναγγέλοντας τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ

Στην ολοκλήρωση ακόμα δύο μεταγραφών φαίνεται πως έφτασε η ΑΕΚ.

Κι αυτό γιατί λεπτομέρειες απομένουν, έτσι ώστε η Ένωση να κάνει δικούς της τους Αμπουμπακαρί Κοϊτά και Θωμά Στρακόσα. Δύο περιπτώσεις παικτών που, ως γνωστόν, απασχόλησαν αρκετά τους κιτρινόμαυρους και πλέον οδηγούνται σε deal.

Διαβάστε επίσης: Η MVP εμφάνιση του Γουόκαπ κόντρα στη Σλοβενία (vid)

Κάτι που πλέον επιβεβαιώνεται μέσω της σχετικής ανάρτησης του ξαδέρφου του ιδιοκτήτη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Μάριου Ηλιόπουλου. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ηλιόπουλος -ο οποίος έχει αναλάβει επικεφαλής των ακαδημιών του «δικεφάλου»- προχώρησε σε ανάρτηση, η οποία δείχνει ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, με οδηγό τον Μάριο Ηλιόπουλο και συνοδηγό τον Ματίας Αλμέιδα.

Στο φόντο υπάρχει η OPAP Arena και από πάνω το πρόσωπο του Αλμπέρτο Μπρινιόλι (που πραγματοποίησε ήδη το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ), του Ρομπέρτο Περέιρα -η συμφωνία του οποίου με τον «δικέφαλο» έχει σφραγιστεί- αλλά και των Στρακόσα και Κοϊτά. Ένα καρέ, δηλαδή, πολύ δυνατών κινήσεων από πλευράς ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Αντώνης Ηλιόπουλος δένει όλα τα παραπάνω με το «Levantate Matias» και μ’ ένα εικονίδιο που προϊδεάζει στο «Δέστε τις ζώνες σας», ατάκες δηλαδή που είχε αναφέρει ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 20 Ιουνίου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Αντώνη Ηλιόπουλου:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από