Άρης: Ο Φαμπιάνο, ο Δώνης και η στάση των κιτρινόμαυρων

Άρης: Ο Φαμπιάνο, ο Δώνης και η στάση των κιτρινόμαυρων

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεν έχει απαντήσει, ακόμα, στην πρόταση των κιτρινόμαυρων και βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο της Αλ Χαλέτζ από τη Σαουδική Αραβία

Ο Φαμπιάνο δεν απάντησε ακόμα στην βελτιωμένη πρόταση, ύψους 1.8 εκατομμυρίων ευρώ για τριετές συμβόλαιο, που του κατέθεσε ο Άρης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Αλ Χαλέτζ της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία προπονητής είναι ο Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας τεχνικός, μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον ενημερώσει για το ενδιαφέρον του. Οι άνθρωποι του Άρη δεν έχουν αποσύρει, ακόμα, την πρόταση τους για τον ποδοσφαιριστή, έχουν, ξεκινήσει, όμως, ήδη τις επαφές για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού.

Διαβάστε επίσης: To κλάμα του Πέπε στην αγκαλιά του Ρονάλντο και ο απίστευτος διάλογος (vid)

Οι κιτρινόμαυροι έχουν στην λίστα τους τρεις –τέσσερις περιπτώσεις παικτών, τόσο από την Ευρώπη, όσο και από τη Λατινική Αμερική, ενώ είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά, καθώς προορίζεται για το βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ