Άρης: Το βάρος στη φυσική κατάσταση

Άρης: Το βάρος στη φυσική κατάσταση

Δύσκολο πρόγραμμα περιμένει τους ποδοσφαιριστές του Άρη στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα (7/7) για την Πτολεμαϊδα και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στις 15 του τρέχοντος μήνα.

Η αποστολή του Άρη θα ταξιδέψει σήμερα (7/7) στην Πτολεμαϊδα, όπου και θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του αναμένεται να δώσουν μεγαλύτερο βάρος στον τομέα της φυσικής κατάστασης, κατά το διάστημα παραμονής στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.

Κάτι που σημαίνει ότι τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιμένει αρκετό «τρέξιμο» στις προπονήσεις. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μαζί με την υπόλοιπη αποστολή δεν ταξίδεψε ο Βερστράτε, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, καθώς οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με ομάδα από το Βέλγιο (πιθανότατα τη Λέουβεν) για την παραχώρηση του.

Διαβάστε επίσης: To κλάμα του Πέπε στην αγκαλιά του Ρονάλντο και ο απίστευτος διάλογος (vid)

Ακόμα, αύριο (8/7) αναμένεται να ταξιδέψει στην Πτολεμαϊδα και ο Ρόουζ, αφού πρώτα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Η αποστολή του Άρη θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (15/7), ενώ στις 21 του τρέχοντος μήνα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ