Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από το πρώτο μέρος, ελπίζω από αύριο να έχουμε και τον Κεντζιόρα»

Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος από το πρώτο μέρος, ελπίζω από αύριο να έχουμε και τον Κεντζιόρα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του μετά την φιλική ήττα του ΠΑΟΚ από την Χιμπέρνιαν, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στο κομμάτι που λείπει...

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Χιμπέρνιαν στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Μπόιλ, που πέτυχε το γκολ για τους Σκωτσέζους νωρίς στο ματς (5ο λεπτό), με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να μην καταφέρνει να βρει την απάντηση σε ολόκληρη την υπόλοιπη αναμέτρηση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του στη NOVA μετά το τέλος του ματς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα του πρώτου μέρους, ενώ αναφέρθηκε και στο τι λείπει από την ομάδα του.

Διαβάστε επίσης: Νέα εξέλιξη για Βεζένκοφ – Τι γράφουν στην Ισπανία

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

Για το ματς: «Είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο μέρος, είχαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν νέοι παίκτες, που είναι στην διαδικασία εκμάθησης».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη εβδομάδα: «Είχαμε ευκαιρίες και στα δύο ματς, δεν ήρθαν κατά τύχη, από build up και με πρεσάρισμα. Μας λείπει η φρεσκάδα να παίρνουμε πιο γρήγορες αποφάσεις και η ποιότητα στις τελικές αποφάσεις. Υπάρχει η κούραση από την προετοιμασία. Μας λέιπουν και ποιοτικές παίκτες όπως Κωνσταντέλιας και ο Ζίβκοβιτς, ελπίζω να είναι από αύριο μαζί μας και ο Κεντζιόρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ