ΠΑΟΚ: Υπογράφει και «πετάει» για Ολλανδία ο Κεντζιόρα

ΠΑΟΚ: Υπογράφει και «πετάει» για Ολλανδία ο Κεντζιόρα

Αίσιο τέλος είχε για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση του Τόμας Κεντζιόρα, καθώς ο Πολωνός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο του Βορρά για 2+1 χρόνια και να ενσωματωθεί από σήμερα (06/07) στην αποστολή που βρίσκεται στην Ολλανδία.

Στον ΠΑΟΚ με μόνιμη μεταγραφή θα αγωνίζεται πλέον ο Τόμας Κεντζιόρα.

Μετά από 1,5 χρόνο που έπαιζε στον Δικέφαλο ως δανεικός, ο Πολωνός αμυντικός θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Θεσσαλονίκη αφού έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου.

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα-Σλοβενία: Η «επίσημη αγαπημένη» κόντρα στον Ντόντσιτς και την παρέα του για μια θέση στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος στόπερ πήρε την ελευθέρας του από την ουκρανική ομάδα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η συμφωνία που είχε με τον Δικέφαλο του Βορρά για διετές συμβόλαιο, στο οποίο θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για επιπλέον μία σεζόν.

Μάλιστα, απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα, κάτι που του επιτρέπει να ενσωματωθεί από σήμερα στην «ασπρόμαυρη» αποστολή που βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Κεντζιόρα μετράει 57 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ, με τον Πολωνό να είναι από τους βασικούς συντελεστές των ασπρόμαυρων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ