Άρης: Ξεκαθαρίζει για Φαμπιάνο

Άρης: Ξεκαθαρίζει για Φαμπιάνο

Όλα ανοικτά παραμένουν σε ότι αφορά το ενδεχόμενο παραμονής του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στον Άρη, ενώ μέχρι αύριο (7/7) θα υπάρχει οριστική εξέλιξη σε ότι αφορά την ανανέωση ή όχι της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους.

Κρίσιμες είναι οι ώρες που διανύουμε σε ότι αφορά την ανανέωση της συνεργασίας του Άρη με τον Φαμπιάνο. Οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει την οικονομική υπέρβαση, καταθέτοντας πρόταση, όπως ανέφεραν άνθρωποι της ομάδας, ύψους 1.8 εκατομμυρίων ευρώ στον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, για τριετές συμβόλαιο.

Παράλληλα, οι διοικούντες την ΠΑΕ έδωσαν διορία στον ποδοσφαιριστή να απαντήσει μέχρι σήμερα (6/7), προκειμένου να γνωρίζουν αν θα πρέπει να κινηθούν ή όχι για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Διαβάστε επίσης: «Πλακώθηκαν» μπροστά στον κόσμο: Ο άγριος τσακωμός Σάκη Ρουβά – Ηλία Ψινάκη, παραλίγο να παίξουν μπουνιές

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει απαντήσει ακόμα και φέρεται να είναι διστακτικός, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να βρει καλύτερη πρόταση. Στην περίπτωση, πάντως, που δεν απαντήσει μέχρι αύριο, τότε ο Άρης θα αποσύρει το ενδιαφέρον του και θα προχωρήσει στην απόκτηση άλλου στόπερ.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν στη λίστα, σύμφωνα με πληροφορίες τρεις κεντρικούς αμυντικούς, δύο από την Ευρώπη και έναν από τη Λατινική Αμερική.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ