Oριστική συμφωνία ΑΕΚ-Μπρέντφορντ για την απόκτηση του Στρακόσια

Oριστική συμφωνία ΑΕΚ-Μπρέντφορντ για την απόκτηση του Στρακόσια

Τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση και του Θωμά Στρακόσια από την ΑΕΚ, αφού η Ένωση τα βρήκε με την Μπρέντφορντ για την απόκτηση του 28χρονου κίπερ

Σε μεταγραφικό… οργασμό βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η ΑΕΚ, η οποία συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν.

Η Ένωση έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο Νορντίν Άμραμπατ ανανέωσε τη συνεργασία του μέχρι το 2025, ο Ρομπέρτο Περέιρα έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο, ενώ οι υποθέσεις των Αντούνα, Κοϊτά και Στρακόσια οδεύουν σε happy end.

Διαβάστε επίσης: «Πλακώθηκαν» μπροστά στον κόσμο: Ο άγριος τσακωμός Σάκη Ρουβά – Ηλία Ψινάκη, παραλίγο να παίξουν μπουνιές

Βέβαια, όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες ο Θωμάς Στρακόσια θα πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της ΑΕΚ, αφού η Ένωση έφτασε σε συμφωνία με την Μπρέντφορντ και αναμένεται να ντήσει άμεσα τον Αλβανό τερματοφύλακα στα κιτρινόμαυρα.

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει προχωρήσει πολύ τη μεταγραφή του 28χρονου διεθνούς κίπερ, σε σημείο αυτή να θεωρείται τελειωμένη. Ο παίκτης τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Ματιάς Αλμέιδα, οι διαπραγματεύσεις με την Μπρέντφορντ βρίσκονται σε τελικό σημείο και σύντομα αναμένονται οι ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ