Άρης: Το διπλό πρόγραμμα εκγύμνασης και η Πτολεμαϊδα

Άρης: Το διπλό πρόγραμμα εκγύμνασης και η Πτολεμαϊδα

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη βρέθηκαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» και το πρωί και το απόγευμα, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή (7/7) για την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, όπου και θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στις προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου. Το σημερινό (5/7) πρόγραμμα εκγύμνασης περιέλαμβανε διπλή προπόνηση, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει την Κυριακή για την Πτολεμαϊδα, όπου και θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Διαβάστε επίσης: Ζήτησε salary cap η ΑΕΚ στον ΕΣΑΚΕ- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αποχωρούν από την κεντρική διαχείριση αν συμβεί

«Πρωί και απόγευμα προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρωί έκαναν ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα το πρόγραμμα ξεκίνησε με ενεργοποίηση συνεχίστηκε με rondo game και ασκήσεις επιθετικής τακτικής και ολοκληρώθηκε με τακτική.

Αύριο, Σάββατο, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στο «Δασυγένειο», ενώ το πρωί της Κυριακής (07/07) η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Στο αθλητικό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας (ξενοδοχείο «Παντελίδης») η ομάδα μας θα παραμείνει μέχρι τις 15 Ιουλίου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ