Άρης: Τινάζει την μπάνκα για Φαμπιάνο

Άρης: Τινάζει την μπάνκα για Φαμπιάνο

Οι κιτρινόμαυροι κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 1.8 εκατομμυρίων ευρώ για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον Βραζιλιάνο αμυντικό, δίνοντας του διορία να απαντήσει μέχρι το Σάββατο, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και θα κινηθούν για άλλον ποδοσφαιριστή.

Την τελική τους πρόταση στον Φαμπιάνο, για την ανανέωση της συνεργασίας τους, κατέθεσαν οι άνθρωποι του Άρη. Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι αύξησαν ακόμα περισσότερο την προσφορά τους προς τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να τον πείσουν να παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η νέα πρόταση των διοικούντων την ΠΑΕ αγγίζει τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ποσό που είναι κοντά στα χρήματα που είχε ζητήσει ο παίκτης, αλλά και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου που επιθυμούσε.

Διαβάστε επίσης: Άλλο Βεζένκοφ και άλλο Σλούκας – «Ευχαριστώ, αλλά δεν…»

Αυτό που ξεκαθάρισαν στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή οι άνθρωποι του Άρη, είναι ότι θα πρέπει να απαντήσει στη συγκεκριμένη πρόταση, μέχρι το Σάββατο. Στην αντίθετη περίπτωση ο Άρης θα αποσύρει οριστικά την πρόταση του για τον Φαμπιάνο και θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ