Τέλος το φλερτ Φενέρ – Ελ Κααμπί: Παίρνει σέντερ φορ με 15 εκατ ευρώ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (pic)

Τέλος το φλερτ Φενέρ – Ελ Κααμπί: Παίρνει σέντερ φορ με 15 εκατ ευρώ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο (pic)

Τα Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Φενέρ του Ζοσέ Μουρίνιο επέλεξε…

Νέα δεδομένα στην υπόθεση ΟλυμπιακόςΕλ Κααμπί μέσω Τουρκίας. Σύμφωνα με τους γείτονες η Φενέρ του Ζοσέ Μουρίνιο παίρνει φορ από το Μαρόκο. Όχι όμως το αστέρι του Ολυμπιακού.

O εκλεκτός της είναι ο Γιουσέφ Εν Νεσίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Τούρκοι, ήρθαν σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του 27χρονου Μαροκινού φορ έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ!

Διαβάστε επίσης: «Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέρφια»: 20 χρόνια μετά το… Έβερεστ του ελληνικού ποδοσφαίρου (vid)

Μάλιστα στη συμφωνία των δύο ομάδων έχουν προστεθεί και κάποια μπόνους, τα οποία μπορεί μελλοντικά να «εκτοξεύσουν» τη μεταγραφή ακόμα και στα 20 εκατ. ευρώ! Εξέλιξη που μπορεί να επηρεάσει σημαντικά και τον Ολυμπιακό, καθώς, εδώ και καιρό, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ήταν στα «ραντάρ» της Φενέρ, δεχόμενος έντονες «πιέσεις» για να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη!

Εννοείται βεβαίως ότι όλα αυτά δεν έχουν επίσημο χαρακτήρα. Όπως επίσης και ότι ο Ελ Κααμπί δεν έχει μόνο την Φενέρ να τον… πιέζει. Υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον και από τη Λιόν αλλά και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας. Άρα προφανώς οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την δική του προσπάθεια. Έχει καταθέσει δύο προτάσεις στον Μαροκινό. Φέρεται να έχει ανέβει ετησίως και πάνω από 2,5 εκατ ευρώ. Άρα…

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ