Η πίεση του Άρη για τον Σίλβα και η Χετάφε

Η πίεση του Άρη για τον Σίλβα και η Χετάφε

Οι κιτρινόμαυροι προσπαθούν να αποσπάσουν την υπογραφή του 30χρονου Αργεντινού μπακ, ενώ στις προθέσεις της ομάδας του, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ισπανικά ΜΜΕ, είναι να λύσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, για τον οποίον ενδιαφέρεται και η Εστουδιάντες.

O Γιόναθαν Σίλβα αποτελεί τον πρώτο στόχο του Άρη για την κάλυψη του αριστερού άκρου της αμυντικής του γραμμής. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον 30χρονο Αργεντινό μπακ, προκειμένου να αποσπάσουν τη θετική απάντηση στην πρόταση που του κατέθεσαν.

Στη συγκεκριμένη προσπάθεια έχουν σύμμαχο και τη Χετάφε, την ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, που θέλει να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ισπανικά ΜΜΕ, μάλιστα, οι άνθρωποι της θα επιχειρήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα να λύσουν τη συνεργασία με τον Σίλβα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από την πρόταση του Άρη, για τον Αργεντινό αμυντικό υπάρχει ενδιαφέρον και από την πατρίδα του και συγκεκριμένα από την ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του, την Εστουδιάντες. Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν τις εξελίξεις με τον Σίλβα, ενώ παράλληλα εξετάζουν και ακόμα δυο περιπτώσεις αριστερών μπακ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ