«Ο Αλμέιδα τηλεφώνησε στον Κορέα και του είπε ότι τον θέλει πολύ στην ΑΕΚ» (pic & vid)

«Ο Αλμέιδα τηλεφώνησε στον Κορέα και του είπε ότι τον θέλει πολύ στην ΑΕΚ» (pic & vid)

Αργεντινός δημοσιογράφος αποκαλύπτει τηλεφώνημα του Ματίας Αλμέιδα στον Χοακίν Κορέα για να έρθει στην ΑΕΚ.

Ξεκίνησε αρχικά σαν φήμη, αλλά φαίνεται πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χοακίν Κορέα είναι πολύ σοβαρό! Σύμφωνα με ανάρτηση του Αργεντινού δημοσιογράφου, Τιάγκο Άλβαρες Ρίκο, ο 29χρονος άσος αποτελεί προτεραιότητα για την Ένωση, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον έχει πάρει τηλέφωνο.

Όπως αναφέρεται, ο «Πελάδο» είχε προσωπική επικοινωνία με τον Κορέα και του τόνισε πως τον θέλει πολύ στην ΑΕΚ. Ο δημοσιογράφος κάνει λόγo για μία περίπλοκη σε οικονομικό επίπεδο υπόθεση, αλλά φαίνεται πως η επιθυμία του Δικεφάλου είναι τεράστια.

Διαβάστε επίσης: Δομινικανή Δημοκρατία- Ελλάδα 82-109: Εδώ είναι του Σπανούλη- Με σόου του Γιάννη η Ελλαδάρα ξεκίνησε με… εκατον εννιά!

Ο Κορέα έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την Ίντερ ενώ πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Μαρσέιγ, με την οποία κατέγραψε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σε μία κακή για εκείνον σεζόν. Μάλιστα είχε παίξει και κόντρα στην ΑΕΚ στη νίκη των Μασσαλών με 2-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Europa League.

Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Εστουδιάντες και το 2015 πήγε στην Σαμπντόρια. Στη συνέχεια αποκτήθηκε στη Σεβίλλη και εκεί που εκτοξεύθηκε η καριέρα του ήταν στη Λάτσιο όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια. Το 2021 πήγε στην Ίντερ αρχικά ως δανεικός και το 2022 με κανονική μεταγραφή έναντι 27 εκατ. ευρώ.

Είναι διεθνής με την Αργεντινή, με την οποία έχει 19 συμμετοχές και τέσσερα γκολ ενώ δεν θα μείνει στην Ίντερ και ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ