«Ο Μουρίνιο τηλεφώνησε στον Ελ Κααμπί για την Φενέρμπαχτσε»

«Ο Μουρίνιο τηλεφώνησε στον Ελ Κααμπί για την Φενέρμπαχτσε»

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Φενέρμπαχτσε και σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο, ο Ζοσέ Μουρίνιο επικοινώνησε με τον Μαροκινό επιθετικό προκειμένου να τον πείσει να ενταχτεί στον τουρκικό σύλλογο

Το σίριαλ με το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί φαίνεται πως θα έχει αρκετά… επεισόδια ακόμα, αφού έχουν εμφανιστεί αρκετοί «μνηστήρες» για τον killer του Ολυμπιακού.

Μία από τις ομάδες που έχει προσεγγίσει τον Μαροκινό επιθετικό είναι η Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να έχει κάνει μια μεγάλη οικονομική πρόταση στον 31χρονο άσο, ο οποίος την περασμένη χρονιά σκόραρε 33 γκολ με τους ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης: «Στην Βουλγαρία για τον Βεζένκοφ, άνθρωποι του Ολυμπιακού»

Μάλιστα όπως αναφέρει ο Βέλγος δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, η τουρκική ομάδα θέλοντας να πείσει τον Ελ Κααμπί να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μ’ αυτή… επιστράτευσε και άλλα μέσα. Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε στα στα social media ο έγκυρος ρεπόρτερ, ο προπονητής των Τούρκων, Ζοσέ Μουρίνιο πήρε τηλέφωνο τον Μαροκινό φορ για τον πείσει να ενταχτεί στην Φενέρ.

Παράλληλα, αναφέρει πως ο Ελ Κααμπί θα απαντήσει σε μία εβδομάδα για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ενώ έχει προτάσεις και από τη Σαουδική Αραβία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ