Κανονικά οι Λιούμπισιτς και Μουκουντί στην ΑΕΚ (pics & vid)

Κανονικά οι Λιούμπισιτς και Μουκουντί στην ΑΕΚ (pics & vid)

Για ακόμη μία μέρα η ΑΕΚ συνέχισε με διπλές προπονήσεις την προετοιμασία της στην Ολλανδία κι ενώ αύριο (3/7, 14:00) θα δώσει το δεύτερο φιλικό της, με αντίπαλο την Μπέρσχοτ.

Πρωινή και απογευματινή προπόνηση είχε (και) το σημερινό πρόγραμμα στην ΑΕΚ που συνεχίζει τη δουλειά στο Μπουργκ Χάμσταντ. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τα προβλήματά του να μειώνονται μάλιστα αφού Ρόμπερτ Λιούμπισιτς και Άρλοντ Μουκουντί προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς και πάλι.

Και οι δύο μπήκαν το πρωί στο κανονικό πρόγραμμα όπως και ο νεαρός στόπερ Κοσίδης. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα και στη συνέχεια δουλειά στην τακτική, με έμφαση στο σωστό πρέσινγκ και στο τελείωμα των φάσεων.

Διαβάστε επίσης: Ρουμανία – Ολλανδία 3-0: Σαρωτικοί «Οράνιε» στους «8»

Το απόγευμα το βάρος έπεσε και στην τακτική, αλλά η προπόνηση είχε δύο απουσίες. Ο λόγος για τους Γενς Γιόνσον και Νίκλας Ελίασον που έμειναν εκτός για αποφόρτιση καθώς είχαν ανάγκες από ανάσες.

Η ΑΕΚ αύριο (3/7, 14:00) θα δώσει το δεύτερο φιλικό της το οποίο είναι με αντίπαλο τη βελγική Μπέρσχοτ. Το συγκεκριμένο ματς δεν θα είναι όπως εκείνο με την Άλκμααρ, καθώς θα έχει διάρκεια τεσσάρων 30λεπτων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ