Παναθηναϊκός: Στις 9/7 ενσωματώνονται Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς – Αναμονή για τους Σλοβένους

Παναθηναϊκός: Στις 9/7 ενσωματώνονται Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς – Αναμονή για τους Σλοβένους

Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς (που βρέθηκαν στο Euro) θα τεθούν στη διάθεση του Αλόνσο στις 9 Ιουλίου στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού - Αναμονή για τους Σπόραρ, Βέρμπιτς και Τσέριν που θα έχουν εξτρά μέρες άδεια

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία, ενώ την ίδια ώρα σχεδιάζει και την ενσωμάτωση των διεθνών του οι οποίοι έδωσαν το «παρών» με τις εθνικές τους στο Euro 2024.

Μαξίμοβιτς και Μλαντένοβιτς βρέθηκαν με την Σερβία στα γήπεδα της Γερμανίας και αναμενόμενα θα χρειαστούν κάποιες ημέρες ξεκούρασης.

Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει με τον Πίτερς αν ο Ολυμπιακός πάρει τον Βεζένκοφ

Ο 29χρονος μέσος και ο 32χρονος μπακ είχαν υποχρεώσεις μέχρι τις 25/6, καθώς τότε έδωσε η ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς το τελευταίο της ματς (απέναντι στη Δανία), με την πορεία τους να ολοκληρώνεται στους ομίλους.

Οι δύο παίκτες αναμένεται να ενσωματωθούν στις 9 του Ιούλη στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενώ αργότερα θα έχει στη διάθεσή του τους Τσέριν, Σπόραρ και Βέρμπιτς, ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι τρεις Σλοβένοι του «τριφυλλιού» μέχρι αργά το βράδυ της Δευτέρας είχαν υποχρεώσεις με τη Σλοβενία για το Euro 2024, αντιμετωπίζοντας για τους «16» την Πορτογαλία, από την οποία λύγισαν στα πέναλτι. Το πότε θα ξεκινήσουν οι τρεις τους προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ