Άρης: Κίνηση επένδυσης με Ντιαντί (vid)

Άρης: Κίνηση επένδυσης με Ντιαντί (vid)

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επαφές για την απόκτηση του 18χρονου ταλαντούχου διεθνούς Σενεγαλέζου μεσοεπιθετικού, ενώ αν έχουν θετική έκβαση οι διαπραγματεύσεις ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι άνθρωποι του Άρη έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας τους, ενώ μια από τις πρώτες κινήσεις τους, είναι, πιθανόν να είναι ο ταλαντούχος Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός της Espoirs de Guédiawaye, Κλέιτον Ντιαντί.

Ο ποδοσφαιριστής θα κλείσει τα 18 του χρόνια στις 26 του τρέχοντος μήνα, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του. Πραγματοποίησε, μάλιστα, εκπληκτικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το 2023 ο Ντιαντί είχε υπογράψει συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη Σάο Πάουλο, όμως, οι Βραζιλιάνοι αναγκάστηκαν να τον αποδεσμεύσουν, καθώς ήταν ανήλικος και δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο παίκτης είναι και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και δεν θα πιάνει θέση ξένου, ενώ στην περίπτωση που έχουν θετική έκβαση οι διαπραγματεύσεις των κιτρινόμαυρων με την ομάδα του, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας πέντε χρόνων με τον Άρη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ