Άρης: Πρώτη με απουσίες στο «Δασυγένειο» (pics)

Άρης: Πρώτη με απουσίες στο «Δασυγένειο» (pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (1/7) η πρώτη προπόνηση των παικτών του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, χωρίς τον προπονητή Μάντζιο, που ταξίδεψε εσπευσμένα στην Αθήνα για μια προσωπική του υπόθεση, τους διεθνείς Σαμόρα, Ρόουζ, αλλά και τους Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε, που πήραν επιπλέον, μέρες άδειας.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη βρέθηκαν σήμερα (1/7) στο «Δασυγένειο», όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν. Ο Άκης Μάντζιος απουσίαζε, καθώς ταξίδεψε εκτάκτως στην Αθήνα, για μια προσωπική του υπόθεση. Θα επιστρέψει, όμως, στη Θεσσαλονίκη και η αυριανή προπόνηση θα γίνει υπό τις οδηγίες του. Ακόμα, απόντες ήταν οι διεθνείς Ρόουζ και Σαμόρα, καθώς και οι Σουλεϊμάνοφ και Βερστράτε, που πήραν επιπλέον, μέρες άδειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

Διαβάστε επίσης: Ο Εβάν Φουρνιέ και οι fantastic five του Μπαρτζώκα (vids)

«Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης).

Από τη σημερινή «πρώτη», που έγινε από τους συνεργάτες του Άκη Μάντζιου, ο οποίος μετέβη εκτάκτως στην Αθήνα για μια προσωπική του υπόθεση (ο προπονητής της ομάδας μας θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αυριανή προπόνηση), απουσίαζαν οι Alvaro Zamora (συμμετέχει στο Copa America με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κόστα Ρίκα), Lindsay Rose (είχε υποχρεώσεις με την εθνική Μαυρικίου), Shapi Suleymanov και Birger Verstraete (οι δύο τελευταίοι έχουν άδεια, προκειμένου να διευθετήσουν μια προσωπική τους υπόθεση).

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο», ενώ ο κύκλος των ιατρικών εξετάσεων και των εργομετρικών τεστ ολοκληρώνεται την Τετάρτη (03/07)».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ