Μεγάλης διάρκειας τα δύο φιλικά της ΑΕΚ με Μπέρσχοτ και Κλαμπ Μπριζ – Πότε ενσωματώνονται οι διεθνείς του Euro

Μεγάλης διάρκειας τα δύο φιλικά της ΑΕΚ με Μπέρσχοτ και Κλαμπ Μπριζ – Πότε ενσωματώνονται οι διεθνείς του Euro

Τι ισχύει με την χρονική διάρκεια των δύο επόμενων φιλικών της ΑΕΚ και πότε θα ενσωματωθούν οι τρεις διεθνείς του Euro...

H ώρα για το δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ πλησιάζει καθώς στις 3 του μηνός η Ένωση θα αντιμετωπίσει την Μπέρσχοτ ενώ στις 6 Ιουλίου θα παίξει με την Κλαμπ Μπριζ. Η χρονική διάρκεια των δύο αυτών αγώνων όμως θα είναι διαφορετική από εκείνη της αναμέτρησης με την Άλκμααρ (δύο 45λεπτα).

Συγκεκριμένα, αυτό με την Μπέρσχοτ θα αποτελείται από τέσσερα 30λεπτα, ενώ εκείνο με την Κλαμπ Μπριζ θα είναι τριών 45λεπτων. Μία τακτική που συνηθίζει να εφαρμόζει στα δύο χρόνια που είναι στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δοκιμάζει πρόσωπα και πράγματα με μεγαλύτερη άνεση.

Διαβάστε επίσης: Ο Εβάν Φουρνιέ και οι fantastic five του Μπαρτζώκα (vids)

Από εκεί και πέρα, έγινε γνωστό και το πότε θα ενσωματωθούν στην Ολλανδία οι τρεις διεθνείς που έχουν αποκλειστεί ήδη από το Euro. Οι Γκατσίνοβιτς, Βίντα και Σιμάνσκι λοιπόν θα είναι στην Ολλανδία στις 7 του μηνός, με τον Αργεντινό τεχνικό να τους δίνει αρκετές μέρες ξεκούρασης και ουσιαστικά να χάνουν το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Αυτός που δεν θα προλάβει καθόλου να βρεθεί στο Μπουργκ είναι φυσικά ο Στίβεν Τσούμπερ που έχει φτάσει στα προημιτελικά του Euro ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει με τους Πινέδα, Κάλενς που αποκλείστηκαν από το Κόπα Αμέρικα. Κι ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται στην Ολλανδία οι Μπρινιόλι, Σισέ και Άμραμπατ αν και κανείς από τους τρεις δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ