Άφαντος ο Μίλσον που θέλει η ΑΕΚ: Τι γράφουν στο Ισράηλ

Άφαντος ο Μίλσον που θέλει η ΑΕΚ: Τι γράφουν στο Ισράηλ

Μπαράζ δημοσιευμάτων στο Ισραήλ για τον Φελίσιο Μίλσον που παριουσιάζεται φευγάτος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και συνεδέεται με την ΑΕΚ.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Φελίσιο Μίλσον είναι πολύ ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τα εξτρέμ, με τον Ανγκολέζο άσο της Μακάμπι Τελ Αβίβ να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ένωσης από τις αναμετρήσεις των Ισραηλινών με τον Ολυμπιακό στο Conference League.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μάλιστα ένα όργιο φημών γύρω από το όνομά του, με τον ποδοσφαιριστή να παρουσιάζεται φευγάτος και αυτό πιθανότατα να συνδέεται με τους «κιτρινόμαυρους». Όπως αναφέρουν λοιπόν στο Ισραήλ, ο 25χρονος άσος δεν ταξίδεψε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για την Πολωνία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, αλλά όχι μόνο αυτό.

Διαβάστε επίσης: «Αυτή είναι η πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί» – Τι αποκαλύπτουν οι Μαροκινοί

Το «Sport5» τονίζει πως ο Μίλσον είναι άφαντος εδώ και μέρες ενώ δεν απαντά ούτε στα μηνύματα των συμπαικτών του. Μάλιστα προκαλεί απορίες η συμπεριφορά του καθώς σημειώνεται πως είναι ένας πολύ κοινωνικός ποδοσφαιριστής που δεν δίνει δικαιώματα.

«Στη Μακάμπι ελπίζουν ο παίκτης να μεταβεί τις επόμενες ημέρες στην προετοιμασία, αν κι αυτό ακόμη δεν είναι σαφές και όχι τόσο αισιόδοξο σενάριο. Η πλευρά του παίκτη έχει μεγάλες προσφορές και πιέζει να αποδεσμευτεί», τόνιζαν νωρίτερα πάντως σε δημοσίευμα στο Ισραήλ και σημείωναν πως «Η Μακάμπι Τελ Αβίβ γνωρίζει ότι δύσκολα θα ανταποκριθεί στις υψηλές προτάσεις που έχει ο Μίλσον».\

Σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα γίνεται αναφορά για το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ και μένει να δούμε πλέον ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της υπόθεσης. Η Ένωση πάντως «καίγεται» για μεταγραφή στο αριστερό άκρο της επίθεσής της.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ