Επιβεβαιώνει και η «AS» για Ντάνι Γκαρθία και Ολυμπιακό

Επιβεβαιώνει και η «AS» για Ντάνι Γκαρθία και Ολυμπιακό

Όπως αναφέρει η «AS» ο Ντάνι Γκαρθία φεύγει από την Ισπανία και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας και τις πληροφορίες που υπάρχουν στην χώρα μας.

Η δεύτερη μεταγραφική κίνηση είναι πλέον θέμα χρόνου. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει τον Ντάνι Γκαρθία, ολοκληρώνοντας ακόμη μία από τις επιθυμίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Με τον Βάσκο μέσο να έρχεται άμεσα στην Ελλάδα, με σκοπό να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Αυτό επιβεβαιώνει και με σχετικό ρεπορτάζ της η «AS», η οποία αναφέρει πως από την 1η Ιουλίου όσοι αποχωρούν από την Μπιλμπάο θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, αναφέροντας και τον Ισπανό μέσο που αναμένεται να μετακομίσει στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: Απάντησε με τον… τρόπο του: Η 1η ανάρτηση του Μιχόπουλου μόλις είδε την φώτο της Οικονομάκου αγκαλιά με τον Τσερέλα

Πολύ σημαντικό ρόλο όπως αναφέρεται και στο ισπανικό μέσο είναι η πολύ στενή σχέση που διατηρεί με τον προπονητή του Ολυμπιακού και η συμφωνία αναμένεται να τηρηθεί εκτός αν υπάρξει κάτι απρόσμενο που αυτή τη στιγμή δεν δείχνει και πολύ πιθανό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ