«Αυτή είναι η πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί» – Τι αποκαλύπτουν οι Μαροκινοί

«Αυτή είναι η πρόταση ανανέωσης του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί» – Τι αποκαλύπτουν οι Μαροκινοί

Δημοσίευμα στο Μαρόκο αποκαλύπτει την τεράστια πρόταση του Ολυμπιακού στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί για νέο συμβόλαιο

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ του Μαρόκου που αφορούν το μέλλον του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Η ιστοσελίδα «Le 360° Sport» ασχολείται σε ρεπορτάζ της με τον Μαροκινό επιθετικό και αναφέρει πως ο «Ολυμπιακός αντικρούει τα πλάνα της Φενέρμπαχτσε για τον Ελ Κααμπί και δεν πρόκειται να τα παρατήσει εύκολα για τον Μαροκινό στράικερ».

Διαβάστε επίσης: Απάντησε με τον… τρόπο του: Η 1η ανάρτηση του Μιχόπουλου μόλις είδε την φώτο της Οικονομάκου αγκαλιά με τον Τσερέλα

Το δημοσίευμα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πρόταση ανανέωσης των «ερυθρόλευκων» στον 31χρονο φορ, η οποία σύμφωνα με τους Μαροκινούς «φτάνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως συν τα μπόνους», με τους Πειραιώτες να φέρεται να προσφέρουν «διετές συμβόλαιο» στον πρώτο σκόρερ του φετινού Europa Conference League.

Το δημοσίευμα στη συνέχεια αναφέρει τα εξής: «Μερικά τουρκικά Μέσα διαρρέουν ότι ο Ελ Κααμπί συμφώνησε για 2+1 χρόνια με τη Φενέρ. Οι ετήσιες απολαβές του θα είναι δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα λάβει και πριμ υπογραφής ενός εκατομμυρίου ευρώ, ενώ αναμένεται την 1η Ιουλίου στην Κωνσταντινούπολη για τις υπογραφές», καταλήγει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ