Στην «πρώτη» της Πόρτο ο Κάρμο – Τι λένε στην Πορτογαλία για τον Ολυμπιακό (pics)

Στην «πρώτη» της Πόρτο ο Κάρμο – Τι λένε στην Πορτογαλία για τον Ολυμπιακό (pics)

Ο Νταβίντ Κάρμο πήγε κανονικά στην πρώτη προπόνηση της Πόρτο, την ώρα που η «A Bola» τονίζει ότι οι Δράκοι είναι σε συνεχείς επαφές με τον Ολυμπιακό.

Η Πόρτο ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και στην «πρώτη» των Δράκων βρίσκεται κανονικά ο Νταβίντ Κάρμο. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, που αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν στον Ολυμπιακό και έγραψε ιστορία, κατακτώντας το Europa Conference League, επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Πόρτο, αφού κλήθηκε κανονικά για να ξεκινήσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα προπονήσεις.

Ο Κάρμο που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Πόρτο αποδέχτηκε την πρόσκληση της ομάδας για να βρεθεί στην «πρώτη» για τη νέα χρονιά, παρότι στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για συνεχείς και προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του παίκτη.

Η «A Bola» είχε πρώτο θέμα την πρώτη προπόνηση της Πόρτο και την παρουσία του Κάρμο, ενώ και η ίδια η πορτογαλική ομάδα έδωσε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του υψηλόσωμου στόπερ από το προπονητικό κέντρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως δημοσιεύματα στην Πορτογαλία τονίζουν ότι η Πόρτο προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να πιέσει για την παραχώρηση του παίκτη, αφού δεν έχει σκοπό να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

Μάλιστα, κανονικά ο Κάρμο έπρεπε να είχε πάρει άδεια τουλάχιστον 10 ημερών από την Πόρτο, αφού είχε υποχρεώσεις έως τις 11 Ιουνίου με την Εθνική ομάδα της Ανγκόλας. Όμως τελικά εξαιτίας της πρόσκλησης των Δράκων είχε μόνο 19 μέρες άδεια και ξεκινάει προετοιμασία, παρότι στο… μυαλό των ανθρώπων της Πόρτο είναι να τον παραχωρήσουν, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Πορτογαλία.

Τέλος, αυτό που είναι σημαντικό να τονιστεί είναι πως η Πόρτο κάνει αυτά τα… παιχνίδια εν μέσω διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, προκειμένου να κλείσει την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τον παίκτη.

Δείτε τον Κάρμο στο προπονητικό κέντρο της Πόρτο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ