Εξελίξεις με Μπρινιόλι, Σισέ στην ΑΕΚ – Οι επόμενες κινήσεις

Εξελίξεις με Μπρινιόλι, Σισέ στην ΑΕΚ – Οι επόμενες κινήσεις

Θέμα χρόνου η ανακοίνωση των Μπρινιόλι και Σισέ από την ΑΕΚ - Τι γίνεται με τον Στρακόσα και τις υπόλοιπες μεταγραφές

Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι ήταν ο Σωτήρης Τσιλούλης. Με την «ανατολή» του Ιουλίου, η «Ένωση» είναι έτοιμη να ανακοινώσει δύο ακόμα μεταγραφές. Ο λόγος για τους Παπέ Αμπού Σισέ και Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Πιθανότατα, σήμερα Δευτέρα (1/7) θα ανακοινωθεί ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός και αύριο Τρίτη (2/7) ο Ιταλός τερματοφύλακας. Ο Σισέ βρίσκεται από χθες Κυριακή (30/6) στην Αθήνα και ο Μπρινιόλι αναμένεται να καταφτάσει σήμερα στη χώρα μας. Δεν τελειώνουν εδώ όμως οι μεταγραφές για την ΑΕΚ.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι η υπόθεση του Θωμά Στρακόσα για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η απόκτηση φορ, δεξιού μπακ και αριστερού εξτρέμ. Εφόσον ολοκληρωθούν αυτές οι κινήσεις, η «Ένωση» θα βγει στην αγορά για έναν ακόμη φορ, έναν αριστερό μπακ και έναν χαφ.

Στα καλά νέα για τον Ματίας Αλμέιδα είναι ότι θα έχει σε λίγες μέρες στη διάθεσή του τους διεθνείς. Στις 4 Ιουλίου θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία Βίντα, Γκατσίνοβιτς και Σιμάνσκι, των οποίων οι εθνικές ομάδες αποκλείστηκαν από το Euro, ενώ δεν θα αργήσουν να μπουν στις προπονήσεις και οι Πινέδα και Κάλενς που αποκλείστηκαν με Μεξικό και Περού στο Κόπα Αμέρικα.

Ο μόνος που συνεχίζει με τις διεθνείς υποχρεώσεις του είναι ο Στίβεν Τσούμπερ, καθώς η Ελβετία θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του Euro 2024 με αντίπαλο την Αγγλία το ερχόμενο Σάββατο (6/7, 22:00).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ