«Η ΑΕΚ τσεκάρει τον Χουάνγκ για αντικαταστάτη του Πινέδα!»

«Η ΑΕΚ τσεκάρει τον Χουάνγκ για αντικαταστάτη του Πινέδα!»

Την περίπτωση του Ιν Μπεόμ Χουάνγκ έχει ξεχωρίσει η ΑΕΚ ως αντικαταστάτη του Ορμπελίν Πινέδα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σερβίας

Τα σερβικά Μέσα φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νοτιοκορεάτη άσο του Ερυθρού Αστέρα, Ιν Μπεόμ Χουάνγκ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα mozzartsport.com, επικαλούμενη κι ελληνικά δημοσιεύματα, αναφέρει πως ο 28χρονος πρώην μέσος του Ολυμπιακού, βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Ένωσης, συνδέοντας παράλληλα αυτή την υπόθεση με την αποχώρηση του Ορμπελίν Πινέδα.

Διαβάστε επίσης: Θάνος Μπίρκος: «Δοκιμάζω τα σουβλάκια σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας και βρήκα επιτέλους που κάνουν τα καλύτερα»

Σύμφωνα με το εν λόγο ρεπορτάζ, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν την περίπτωση του Χουάνγκ, τον οποίο προορίζουν ως αντικαταστάτη του Μεξικανού άσου, ο οποίος μέσω του ατζέντη του έχει βάλει… φωτιά τα τελευταία 24ωρα στην ΑΕΚ, με τα σενάρια περί επιστροφής του στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Tέλος, οι Σέρβοι τονίζουν πως ο Αλμέιδα εκτιμάει τις ικανότητες του Χουάνγκ αν και αναφέρουν πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στην υπόθεση λόγω της φιλικής σχέσης του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι ο Χουάνγκ, αγωνίστηκε τη περασμένη σεζόν στους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου, όπου κατέγραψε συνολικά 36 εμφανίσεις με απολογισμό 6 γκολ και 7 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ