Πάλι τα ίδια με Ελ Κααμπί στο Μαρόκο: Τη Δευτέρα στην Τουρκία να υπογράψει στη Φενέρ (pic)

Πάλι τα ίδια με Ελ Κααμπί στο Μαρόκο: Τη Δευτέρα στην Τουρκία να υπογράψει στη Φενέρ (pic)

Νέος κύκλος δημοσιευμάτων στέλνει τον Ελ Κααμπί Δευτέρα πρωί στην Κωνσταντινούπολη.

Ένας ακόμη κύκλος δημοσιευμάτων με πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και το μέλλον του, απευθείας από το Μαρόκο. Δημοσιεύματα που αύριο το πρωί τον στέλνουν στην Πόλη προκειμένου να υπογράψει στην Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Μαρόκο, τα οποία αναπαράγει η τουρκική ιστοσελίδα «sporx», ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη την Δεύτερα 1η Ιουλίου προκειμένου να υπογράψει στην Φενέρ. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τους Μαροκινούς, ο Ελ Κααμπί θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας για ακόμη έναν χρόνο.

Οι ετήσιες απολαβές του θα είναι δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ θα λάβει και πριμ υπογραφής ενός εκατομμυρίου ευρώ. Εννοείτε πως όλα αυτά δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν από κανέναν και πουθενά. Ειδικά σε αυτά τα χρήματα μιας και ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια αντίστοιχη πρόταση στον Ελ Κααμπί. Μεγαλύτερη από δύο εκατ ευρώ τον χρόνο για συμβόλαιο που αφορά στην επόμενη τριετία.

Το ότι η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον Ελ Κααμπί, αυτό είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Αλλά προς το παρόν ως εκεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ