Θετική εξέλιξη για την υπόθεση Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό: Πάει για Εν Νεσίρι η Φενέρμπαχτσε (pic)

Θετική εξέλιξη για την υπόθεση Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό: Πάει για Εν Νεσίρι η Φενέρμπαχτσε (pic)

Καλά νέα έρχονται από την Τουρκία για τον Ολυμπιακό καθώς η Φενέρμπαχτσε είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του Γιουσέφ Εν Νεσίρι, κάτι που σημαίνει πως θα αφήσει την περίπτωση του Ελ Κααμπί.

Η Φενέρμπαχτσε έδειχνε πως είναι η βασική αντίπαλος του Ολυμπιακού στη «μάχη» για την απόκτηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μάλλον βγαίνει από τη μέση.

Αυτό γιατί όπως αναφέρει ο έγκυρος ρεπόρτερ, Γιαγκίζ Σαμπουντζίογλου, η Φενέρ είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη για την απόκτηση του Γιουσέφ Εν Νεσίρι. Την υπόθεση χειρίζεται ο τεχνικός διευθυντής των Τούρκων, Μάριο Μπράνκο, και όλα δείχνουν πως θα υπάρξει deal για τον 27χρονο άσο.

Διαβάστε επίσης: BIG 3: Το 48ωρο και η ιδέα που τρελαίνει τον Ολυμπιακό (pics)

Αν όντως συμβεί αυτό, θα είναι πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τον Ολυμπιακό που κάνει τεράστια προσπάθεια για να κρατήσει τον Ελ Κααμπί στον Πειραιά μετά την περσινή μαγική του σεζόν. Όσον αφορά στον Εν Νεσίρι, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, παρότι η Σεβίλλη δεν τα πήγε καλά, καθώς σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είχε 20 γκολ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ