«Οι δύο προτάσεις του Ολυμπιακού για τον Κάρμο» – Τι λένε οι Πορτογάλοι για την διαπραγμάτευση με την Πόρτο

«Οι δύο προτάσεις του Ολυμπιακού για τον Κάρμο» – Τι λένε οι Πορτογάλοι για την διαπραγμάτευση με την Πόρτο

Ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει δύο διαφορετικούς δρόμους για συμφωνία στην Πόρτο, σύμφωνα με τους Ίβηρες

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για τον Νταβίντ Κάρμο και τον τρόπο που ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον κάνει δικό του παρουσίασαν τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας. Μια ιστορία για τις δύο επιλογές που έχουν βάλει οι Ερυθρόλευκοι στο τραπέζι της Πόρτο προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο να κάνουν δικό τους τον αριστεροπόδαρο στόπερ.

Ποιες είναι αυτές οι δύο επιλογές κατά τους Πορτογάλους; Μια πρόταση συνιδιοκτησίας του ποδοσφαιριστή. Και ένας πολύ μεγάλος δανεισμός που καταλήγει σε μεταγραφή έναν χρόνο μετά. Για την ακρίβεια; «Ένα ποσό 8-9 εκατ ευρώ για το 50%-60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή» ή «δανεισμός για έναν χρόνο αντί 2 εκατ. ευρώ και συμφωνία για οψιόν αγοράς στα 12 εκατ. ευρώ».

Διαβάστε επίσης: «Ερυθρόλευκη» τρέλα: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vid)

Τι ισχύει; Το γνωρίζουν μόνο ο Ολυμπιακός και η Πόρτο. Είναι βέβαιο όμως ότι το ρεπορτάζ παρουσιάζει τους Πειραιώτες να προσπαθούν να βρουν τρόπο για ένα deal που επί της ουσίας ήταν εξ αρχής απαγορευμένο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το σίγουρο είναι ότι η Πόρτο που μόλις άλλαξε πρόεδρο –ο Αντρέ Βίλας Μπόας είναι το αφεντικό έπειτα από… μισό αιώνα Πίντο Ντα Κόστα- έχει ανάγκη από ζεστό χρήμα που θα μπει άμεσα στο ταμείο της. Και αυτό πρέπει να διαβάζεται ως έχει. Θέλει λεφτά… χθες. Που θα πει ότι μπορεί μια μεγάλη συμφωνία πώλησης που θα της δώσει τα χρήματα σταδιακά σε μια πενταετία να μην τη συμφέρει περισσότερο από ένα deal με λιγότερα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο της αμέσως. Κρατήστε αυτή τη λεπτομέρεια. Γιατί στο τέλος μπορεί να κάνει τη διαφορά…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ