Άρης: «Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά

Άρης: «Κλείνουν» τα πρώτα φιλικά

Οι κιτρινόμαυροι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στην Ολλανδία, κατά το διάστημα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.

Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Άρη, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί αύριο (1/7), στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του «Δασυγενείου», ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και τα πρώτα φιλικά.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων βρίσκονται κοντά στο να κλείσουν τρία ή τέσσερα παιχνίδια, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, από τις 21 έως και τις 31 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: «Ερυθρόλευκη» τρέλα: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vid)

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, ζήτησε οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις προετοιμασίας, να γίνουν απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Όταν θα μπουν, μάλιστα, οι υπογραφές στις συγκεκριμένες επαφές, οι άνθρωποι του Άρη θα ανακοινώσουν επίσημα τα συγκεκριμένα φιλικά. Τέλος, πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Ολλανδία, θα μεταβεί για μια εβδομάδα, περίπου, στην Πτολεμαΐδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ