ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Ζίβκοβιτς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας- Πότε επιστρέφει

ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Ζίβκοβιτς το βασικό στάδιο της προετοιμασίας- Πότε επιστρέφει

Mε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς απόντα θα διεξαχθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, καθώς ο Σέρβος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα όταν επιστρέψει από την άδειά του

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ολοκλήρωσε πριν λίγες ημέρες τις υποχρεώσεις του με την εθνική Σερβίας για το Euro, εκεί όπου η χώρα του γνώρισε τον αποκλεισμό στην φάση των ομίλων.

Δεδομένου ότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός εντάχθηκε στην προετοιμασία της πατρίδας του μόλις μερικά 24ωρα μετά την ολοκλήρωσης της σεζόν στον ΠΑΟΚ, γίνεται κατανοητό πως θα χρειαστεί και εκείνος να περάσει ορισμένες μέρες αποφόρτισης προτού ξεκινήσει την δουλειά ενόψει της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης: «Ερυθρόλευκη» τρέλα: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vid)

Προς αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν, οι άνθρωποι του Δικεφάλου -σε συνεννόηση με την πλευρά του ποδοσφαιριστή- πήραν την απόφαση να μην συμμετάσχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία και να επιστρέψει στις 16 Ιουλίου.

Τότε υπολογίζεται ότι οι «ασπρόμαυροι» θα επιστρέψουν στην βάση τους, στην Θεσσαλονίκη, και μπουν στην τελική ευθεία για τους αγώνες της 2ης φάσης των προκριματικών του Champions League.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ