«Μένει στον Ολυμπιακό ο Μασούρας – Αποσύρεται η Μπόχουμ από τη διεκδίκησή του» (pic)

«Μένει στον Ολυμπιακό ο Μασούρας – Αποσύρεται η Μπόχουμ από τη διεκδίκησή του» (pic)

Σύμφωνα με τους Γερμανούς, η Μπόχουμ αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Γιώργου Μασούρα, καθότι ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Μασούρα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται και έτσι διάφορες ομάδες έσπευσαν να τον πείσουν να αλλάξει περιβάλλον, ωστόσο όπως τονίζουν Μέσα από τη Γερμανία, ο Έλληνας επιθετικός θα παραμείνει στους Ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, το «waz.de» τονίζει πως η Μπόχουμ που είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, αναμένεται να κάνει πίσω, σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός πως ο Μασούρας θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά.

Για την ακρίβεια, το εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνει ότι η Μπόχουμ κυνηγούσε αρκετό καιρό τον 30χρονο παίκτη, όμως το ενδιαφέρον «πάγωσε» λόγω κάποιων… παιχνιδιών από την πλευρά του Έλληνα διεθνή. Επιπλέον οι Γερμανοί αναφέρουν πως το γεγονός που επίσης ανάγκασε τον γερμανικό σύλλογο να το σκεφτεί ήταν ότι δεν μπορούσε να του προσφέρει πολυετές συμβόλαιο με μεγάλες αποδοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ