«Μύλος» στην ΑΕΚ με Πινέδα που εμφανίζεται… φευγάτος!

«Μύλος» στην ΑΕΚ με Πινέδα που εμφανίζεται… φευγάτος!

Κι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στην ΑΕΚ που μετά τον Έκι Πόνσε και ο Ορμπελίν Πινέδα παρουσιάζει τάσεις φυγής. Η θέση της Ένωσης για τον Μεξικανό...

Μόνο τυχαία φαίνεται πως δεν ήταν τις τελευταίες μέρες τα συνεχή δημοσιεύματα από το Μεξικό για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα! Με αποκορύφωμα αυτά για το ενδιαφέρον της Μοντερέι η οποία μάλιστα κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ και απορρίφθηκε καθώς κρίθηκε χαμηλή.

Ο διεθνής άσος φαίνεται πως ψάχνεται να αποχωρήσει από την Ένωση και αφού η μεξικανική ομάδα μυρίστηκε… αίμα, έσπευσε να το εκμεταλλευτεί. Το ότι ο Πινέδα είναι φευγάτος, το αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο Sport 24 ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Μάριο Βιγιαρεάλ, που δήλωσε πως ο 28χρονος μεσοεπιθετικός σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ την επιστροφή του στο Μεξικό.

Διαβάστε επίσης: Ελβετία – Ιταλία 2-0: Την… πάτησε και την αποκαθήλωσε

Κι όλα αυτά, έναν μόλις χρόνο μετά τα 6,5 εκατ. ευρώ που έδωσε η ΑΕΚ στη Θέλτα για να τον κάνει δικό της με πολυετές συμβόλαιο. Και να τον κάνει παράλληλα, την πιο ακριβή μεταγραφή της ιστορίας της. Η αντίδραση των «κιτρινόμαυρων» στις δηλώσεις του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή ήταν άμεση και έντονη, με την ΑΕΚ να κάνει λόγο για «μεθοδεύσεις» και να προειδοποιεί ότι θα καταφύγει στις αρμόδιες διεθνείς αρχές.

Η θέση της ΑΕΚ για το θέμα: «Σε απάντηση συνέντευξης που παραχώρησε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα, η ΑΕΚ καθιστά σαφές προς κάθε κατεύθυνση ότι ΔΕΝ εκβιάζεται από κανέναν! Ούτε βέβαια από τον ξένο ατζέντη του Πινέδα και τον εγχώριο συνεργάτη του.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και αν οι εκπρόσωποί του συνεχίσουν να καταφεύγουν σε παρόμοιες μεθοδεύσεις η ΑΕΚ θα προασπίσει τα συμφέροντά της καταφεύγοντας στις αρμόδιες διεθνείς αρχές».

Όπως γνωρίζουμε βέβαια, στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όταν ένας ποδοσφαιριστής θέλει να φύγει από μία ομάδα, στο τέλος φεύγει. Οπότε έχει τεράστιο ενδιαφέρον η συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και η στάση του ίδιου του Πινέδα, ο οποίος δείχνει έτοιμος να ακολουθήσει τον δρόμο που… χάραξε ο Έκι Πόνσε. Κι ενώ στη βιτρίνα για την ΑΕΚ είναι ήδη και οι Ελίασον, Μουκουντί, Σιμάνκσι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ