O Λοβέρα και η απόφαση του Ολυμπιακού για Βρουσάι και άλλους δύο

O Λοβέρα και η απόφαση του Ολυμπιακού για Βρουσάι και άλλους δύο

Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας και ο Ολυμπιακός προχωρά…

Έγινε γνωστό μέσω Αργεντινής από το πρωί: Ο Μάξι Λοβέρα είναι οριστικά παίκτης της Ροζάριο Σεντράλ καθώς οι Αργεντινοί πλήρωσαν την οψιόν αγοράς που είχε ο Ολυμπιακός. Μια μεταγραφή κάπου στις 800.000 ευρώ.

Με την ευκαιρία λοιπόν έχει ενδιαφέρον μια ματιά σε αντίστοιχες εξελίξεις γύρω από το Ερυθρόλευκο ρόστερ. Διότι δεν ήταν η μέρα του Λοβέρα μόνο σήμερα. Είναι και του Μάριου Βρουσάι καθώς ο 26χρονος ακραίος παραχωρήθηκε με μεταγραφή στην Ρίο Άβε.

Διαβάστε επίσης: Αλλιώς τα λένε οι Ράπτορς: «Δεν φεύγει ο Βεζένκοφ»- Η λεπτομέρεια με τις πραγματικές αποδοχές του για τη σεζόν που έρχεται

Είναι εκεί δανεικός από τον Γενάρη -14 συμ, 1 γκολ-. Παραμένει λοιπόν στην Πορτογαλία σε μια ομάδα που δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει ως τώρα και για δύο δανεισμούς: Για τον Ιβάν Μπρνιτς που δόθηκε στην Τσέλιε της Σλοβενίας έπειτα από την πρώτη του σεζόν στον Πειραιά -4συμ-. Και για τον Ντορόν Λάιντνερ που όπως έχει αποκαλύψει καιρό τώρα το «10» θα αγωνιστεί ως δανεικός στη Ζυρίχη τη νέα σεζόν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ