Ο μικρός γιος του Νίκου Νταμπίζα με γκολ στην 11άδα του Παναθηναϊκού- Ο 20χρονος άσος που έπεσε κάτω από τη… μηλιά

Ο μικρός γιος του Νίκου Νταμπίζα με γκολ στην 11άδα του Παναθηναϊκού- Ο 20χρονος άσος που έπεσε κάτω από τη… μηλιά

Ο Νάσος Νταμπίζας κρατά ψηλά το όνομα της οικογένειας. Ενώ ο μπαμπάς του όμως διέπρεψε στον Ολυμπιακό, εκείνος είναι στον Παναθηναϊκό

Στην πρώτη ενδεκάδα της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, ο Νάσος Νταμπίζας. Και μάλιστα με γκολ στο ξεμούδιασμα επί της Ουνιόν Χάουζ. Ο 20χρονος φορ που μεγάλωσε και προσεγγίζει την ώρα που περιμένει ο πατέρας του Νίκος: Να τον δει επαγγελματία στην πρώτη γραμμή. Ο μικρός για τον Παναθηναϊκό. Ο μεγάλος με καριέρα τεράστια και κυρίως στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.
Υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικού κεντρικούς αμυντικούς στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Νίκος Νταμπίζας. Ο γιος όμως στέλνει την μπάλα στο πλεκτό. Γεννημένος στις 26/05/2004 ο νεαρός επιθετικός έχοντας κάνει όλη την διαδρομή των υποδομών περιμένει πάρει την ευκαιρία του στην πρώτη ομάδα έχοντας παραπάνω από 90 ματς με την ομάδα Νέων αλλά και την ομάδα Β του club.
Ο Νάσος Νταμπίζας μπουσούλησε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Λάρισας, αγωνιζόμενος στις ακαδημίες της ΑΕΛ από τα πέντε του. Σειρά πήραν οι ακαδημίες της Άρσεναλ Hellas πριν τα ραντάρ του Παναθηναϊκού τον εντοπίσουν, εντάσσοντας τον στις ακαδημίες του. Η πρώτη του ομάδα ήταν η Παίδων τη σεζόν 2018-19.
Πρόκειται για έναν παίκτη με εξαιρετική σωματοδομή (1.90μ), η οποία του δίνει το πλεονέκτημα στον αέρα, με τα έξτρα του «όπλα» να είναι παράλληλα η ταχύτητα του και ο εξαιρετικός χειρισμός της μπάλας. Ο Νάσος είναι ο δεύτερος γιός του Νίκου. Ο μεγάλος είναι ο Κώστας που επίσης πέρασε από τις υποδομές του Παναθηναϊκού και κάνει τη δική του καριέρα στο ποδόσφαιρο παίζοντας μάλιστα –όπως ο πατέρας του- σαν στόπερ: Από τον Γενάρη βρίσκεται στη Μάλτα και έχει συμβόλαιο με την Σίρενς19:58

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ