Τέλος το Άλκμααρ για την ΑΕΚ – Μεταφέρεται στο Μπουργκ Χάαμσταντ από αύριο (30/6)

Τέλος το Άλκμααρ για την ΑΕΚ – Μεταφέρεται στο Μπουργκ Χάαμσταντ από αύριο (30/6)

Το Σάββατο (29/6) οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο Άλκμααρ, με την ομάδα να συνεχίζει την προετοιμασία της στο Μπουργκ Χάαμσταντ όπου θα έχει και... ενισχύσεις.

Το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου προετοιμασίας της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε. Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (29/6) ήταν η τελευταία για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στο Άλκμααρ καθώς το απόγευμα το πρόγραμμα περιλαμβάνει ξεκούραση και αύριο (30/6) η αποστολή θα μεταφερθεί στο Μπουργκ Χάμσταντ.

Εκεί η Ένωση θα παραμείνει μέχρι τις 11 Ιουλίου και θα δώσει ακόμη τρία φιλικά. Όσον αφορά στην προπόνηση, ο Εχσάν Χατζισαφί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία. Ατομικό ακολούθησαν και οι Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς και Χρήστος Κοσίδης. που εδώ και μέρες είναι εκτός.

Διαβάστε επίσης: «Απέρριψε την πρόταση του Παναθηναϊκού για Παβόν η Γκρέμιο» (pic)

Στο Μπουργκ βέβαια ο Αλμέιδα περιμένει ενισχύσεις. Αρχικά τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που η λογική λέει πως θα ανακοινωθεί την πρώτη του μήνα και θα φύγει για Ολλανδία. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει εκτός απροόπτου και με τον Αμπού Σισέ που θεωρείται κλεισμένος από την ΑΕΚ και αναμένεται στην Αθήνα για τα ιατρικά και τις υπογραφές.

Στις αρχές του μήνα ο Αλμέιδα περιμένει επίσης και τους τρεις διεθνείς που αποκλείστηκαν ήδη από το Euro. Ο λόγος για τους Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Ντομαγκόι Βίντα και Νταμιάν Σιμάνσκι. Και βέβαια περιμένει και άλλες μεταγραφές άμεσα, καθώς το χθεσινό 6-0 από την Άλκμααρ χτύπησε καμπανάκια, έστω και αν οι απουσίες ήταν πολλές.

Oι ευχές της ΑΕΚ στον εορτάζοντα Πέτρο Μάνταλο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ