Μεταγραφή στην Σλάβια Πράγας ο Μπότος – Παίρνει μεγάλο ποσοστό η ΑΕΚ

Μεταγραφή στην Σλάβια Πράγας ο Μπότος – Παίρνει μεγάλο ποσοστό η ΑΕΚ

Ο Γιαννης Φοίβος Μπότος παίρνει μεταγραφή από την ολλανδική Χέλμοντ για την Σλάβια Πράγας, με την ΑΕΚ να βγαίνει κερδισμένη από το deal.

Πολύ κοντά σε μία πολύ σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Γιάννης Φοίβος Μπότος που αναμένεται να υπογράψει στην Σλάβια Πράγας! Ο 23χρονος μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, η οποία τον είχε παραχωρήσει πέρσι στην ολλανδική Χέλμοντ, διατηρώντας το 50% των δικαιωμάτων του.

Ο Μπότος τα πήγε περίφημα εκεί καθώς σε 39 συμμετοχές κατέγραψε 9 γκολ και 8 ασίστ αγωνιζόμενος στη δεύτερη κατηγορία. Τα όσα έκανε δεν πέρασαν απαρατήρητα, με την Σλάβια να κινείται για την απόκτησή του και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Τσεχίας η υπόθεση είναι τόσο προχωρημένη που ο Μπότος βρίσκεται στην Πράγα για τα ιατρικά.

Διαβάστε επίσης: Ποσά που προκαλούν… ίλιγγο: Τα «χρυσά» συμβόλαια που έχει υπογράψει ο Εβάν Φουρνιέ (vids)

Το ακριβές ποσό της μεταγραφής δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο περίπου τα μισά χρήματα θα πάνε στην ΑΕΚ η οποία μετά τον Μάριο Μιτάι βλέπει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή από τις ακαδημίες της να παίρνει σπουδαία μεταγραφή. Έστω και αν ο Μπότος κατάφερε να ξεχωρίσει αγωνιζόμενος μακριά από την Ένωση αφού με τα κιτρινόμαυρα δεν μπόρεσε ποτέ να καθιερωθεί.

Αν όλα πάνε καλά λοιπόν ο Έλληνας άσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Σλάβια. Mε την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ ο Μπότος έχει καταγράψει μόλις 9 συμμετοχές με ένα γκολ ενώ κυρίως αγωνιζόταν στην Κ19 και την ΑΕΚ Β’. Επίσης έχει αγωνιστεί στους Γκόου Αχέντ Ίγκλις και στην Σέριφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ