«Βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί»

«Βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού στον Ελ Κααμπί»

Όπως αναφέρει δημοσίευμα από την Τουρκία, μετά την αρνητική απάντηση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην πρόταση του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες επανήλθαν με ακόμη καλύτερη.

Η υπόθεση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό που θέλει να κρατήσει τον Μαροκινό φορ στο ρόστερ του μετά την εκπληκτική περσινή του σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν παίζουν όμως μόνοι τους οι Πειραιώτες καθώς τα όσα έκανε ο έμπειρος επιθετικός έχουν τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του.

Θυμίζουμε πως το πρωί (28/06) η γαλλική ιστοσελίδα «FootMercato» ανέφερε πως ο Ελ Κααμπί βρίσκεται πολύ κοντά στη Φενέρμπαχτσε, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο μέχρι τώρα. Σε ανάρτησή του πάντως ο Τούρκος δημοσιογράφος, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, σημειώνει πως ο Αφρικανός άσος δέχθηκε πρόταση ανανέωσης από τον Ολυμπιακό την περασμένη εβδομάδα, στην οποία απάντησε αρνητικά.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Εβάν Φουρνιέ»

Οι Πειραιώτες όμως, όπως αναφέρει, επανήλθαν με νέα πρόταση η οποία έχει ακόμη καλύτερες αποδοχές για τον ίδιο. Ο δημοσιογράφος μετέφερε επίσης νωρίτερα πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τη Φενέρ, χωρίς να αποκλείει όμως την πιθανότατα να συμβεί αυτό στο προσεχές διάστημα. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τον Ελ Κααμπί που θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ